Seura

Toiminta

Hämeenlinnan Judoseura on nykyään vireä ja monipuolinen seura, joka on lajissaan valtakunnan valioita. Edustuskilpailijamme ovat menestyneet valtakunnallisissa koitoksissa ja hämeenlinnalaisten työ on arvostettu korkealle monilla muillakin seuratoiminnan osa-alueilla. Seuran valmennus- ja koulutuspäällikkö Olli Paasimaan johdolla vaalittu kokonaisvaltainen judokäsitys on Hämeenlinnassa osoittanut voimansa.

Harjoitukset

Harjoitukset pyörivät salillamme tätä nykyä päivittäin, eikä lisää harjoitusaikoja juurikaan pystytä järjestämään. Kaikkiin treeneihin riittää kävijöitä ja harjoitusten taso on korkea. Olli Paasimaan järjestämässä vetäjäkoulutuksessa seuran harjoitusmetodeja on yhdenmukaistettu ja paranneltu entisestään. Myös harjoituksien valikoima on riittävän laaja tarjotakseen oikeanlaiset harjoitukset niin kuntoilijalle, aloittelijalle, kuin kilpailijallekin.

Virkistystoiminta

Harjoituksien lisäksi seurassa on jäsenistölle myöskin muuta toimintaa, josta vastaa seuran virkistystoimikunta. Virkistystoimikunta järjestää mm. kisamatkoja, retkiä, saunailtoja ja vuosittaiset pikkujoulut sekä junioreille, että aikuisille.

 

 

Judoseuran perusarvot ja judourajärjestelmä