Muut harjoitusryhmät

Seuramme tarjoaa säännöllisesti ohjattuja harjoituksia 13 eri ryhmässä. Lisäksi on mahdollisuus myös ns. vapaisiin harjoituksiin. 

Kaikkiin treeneihin riittää kävijöitä ja harjoitusten taso on korkea. Olli Paasimaan järjestämässä vetäjäkoulutuksessa seuran harjoitusmetodeja on yhdenmukaistettu ja paranneltu entisestään. Myös harjoituksien valikoima on riittävän laaja tarjotakseen oikeanlaiset harjoitukset niin kuntoilijalle, aloittelijalle, kuin kilpailijallekin.

Aloittelevien ryhmien lisäksi on seuraavat harjoitusryhmät:

Juniorit:

Jatkokurssi

Kurssilla jatketaan siihen mihin peruskurssilla jäätiin.  Ryhmässä harjoittelevat kelta- ja oranssivöiset. Tekniikoita harjoitellaan sekä migille että hidarille. Mukaan harjoitteluun tulee myös kilpaileminen esim. salin sisäisessä Juniori cup -kilpailuissa. Jatkokurssilla suoritetaan oranssi vyö. Oranssit vyöt jatkavat tässä ryhmässä vielä yhden kauden (kevät tai syksy) ennen siirtymistä ylempien vöiden ryhmään.

Ylemmät vyöt

Ryhmässä harjoittelevat juniorit toisen kauden oranssivöisistä alkaen. Tekniikkakirjo monipuolistuu ja käsitys judosta laajenee. 

Kilpailijat

Harjoitukset on suunniteltu kilpailemisessa kehittymiseen. Harjoitukset ovat urheilullisempia ja esimerkiksi randorien määrä on huomattavasti muita ryhmiä suurempi. 

 

Aikuiset:

Jatkokurssi

Kurssilla jatketaan siihen mihin peruskurssilla jäätiin.  Ryhmässä harjoittelevat pääasiassa kelta- ja oranssivöiset. Tavoitteena on suorittaa vihreä vyö. Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa.

Sinisen vyön kurssi

Ryhmässä harjoitellaan laajasti judon eri osa-alueita ja tekniikkakirjo on monipuolinen. Harjoituksia on kahdesti viikossa.

Kilpailijat

Harjoitukset on suunniteltu kilpailemisessa kehittymiseen. Harjoitukset ovat urheilullisempia ja esimerkiksi randorien määrä on huomattavasti muita ryhmiä suurempi. Myös harvemmin kilpailevat voivat osallistua kilparyhmän yleisiin randoriharjoituksiin.

Itsepuolustus ja kata

Ryhmässä keskitytään hieman ajankohdasta ja ryhmän tarpeesta riippuen joko itsepuolustukseen tai kataan. Harjoitukset on kerran viikossa.

Randori

Randoriin keskittynyt harjoitus sekä kilpailijoille että harrastajille.

Mattorandori

Kerran viikossa täysin mattorandoriin keskittynyt harjoitus.

Vapaa harjoitus

Hyvä harjoitusaika on varattu omatoimisempaan judon tutkimiseen esimerkiksi vyökokeiden lähestyessä. Harjoituksissa ei ole etukäteen suunniteltua ohjelmaa eikä nimettyä vetäjää. Ylin paikalla oleva vyö vastaan harjoitusvuorosta.