Kurssi-ilmoittautuminen

Uudet harrastajat

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla ryhmän nimeä allaolevassa listassa. Linkki vie sinut SuomiSportin sivuille, jossa ilmoittaudut ryhmään täyttämällä tietosi.

Nykyiset harrastajat

Jokaisen seuran jäsenen tulee ilmoittaa tietonsa SuomiSportissa olevaan seuran jäsenrekisteriin. Mikäli et varmuudella muista ilmoittautuneesi, tee se nyt valitsemalla ryhmä, jossa alkavalla / käynnissä olevalIa kaudella treenaat klikkaamalla ryhmän nimeä allaolevassa listassa. Linkki vie sinut SuomiSportin sivuille, jossa voit täyttää tietosi.

Kannatusjäsen

Seuran kannatusjäseneksi voi liittyä allaolevasta ilmoittautumislinkistä. Kannatusjäsenmaksun suuruuden päättää seuran syyskokous vuosittain.

Ohjeet

SuomiSportin käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Tästä linkistä löytyy ohjeet.