Djoukaeville otteluvoitto U23 Euroopanmestaruus kisoista.

Turpal Djoukaeville yksi otteluvoitto alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuissa Sarajevossa 29.10.

Turpalin kisapäivä starttasi kaavion toiselta kierrokselta, jossa vastassa oli italialainen Alessandro Magnani. Turpal otteli sähäkästi ja hallitsi ottelua kokoajan, monta erilaista heittoyritystä nähtiin ja puolessa välissä ottelua onnistui saamaan hienolla heitolla wasa-arin arvoisen suorituksen. Sähäkkyys jatkui ottelun loppuun asti, ja mattotilanteessa Turpal onnistu tekemään kuristuksen, johon vastustajan oli luovutettava ja näin Djoukaev julistettiin ottelun voittajaksi.

Seuraavassa ottelussa kolmoskierroksella vastaan asettui lopulta koko sarjan voittanut bulgarialainen Mark Hristov. Harmillisesti Turpalin yritys matossa ottelun alkupuolella koitui kohtaloksi, kun kuristusta yrittäessä vastustaja onnistui saamaan mattohallinnan ja Turpal jäi bulgarialaisen sidontaan. Nälkä jäi kisoista ja ensiviikolla pääsee taas ottelemaan kovatasoisessa Grand Slam kilpailussa Bakussa.