Ville Kivelälle SM-kultaa ja hopeaa

Nuorten judon SM-kilpailuista Kivelälle kultaa ja hopeaa
Hämeenlinnan Judoseuran Ville Kivelä otteli lauantaina 1.10. Vantaalla järjestetyissä Nuorten SM-kilpailuissa. Kivelä osallistui oman u18-73kg sarjansa lisäksi u21 ikäluokkaan. Oman sarjan kultamitali saavutettiin neljällä ippon voitolla. Vanhemmassa ikäluokassa Kivelä eteni finaaliin kolmella ipponvoitolla sekä kahdella wasa-arilla. Molempien ikäluokkien finaalissa vastassa oli helsinkiläinen Kristofer Pertelson, jonka kanssa ottelut koituivat tasaisiksi väännöiksi. Omasta u18-73kg sarjasta siis Suomenmestaruus ja u21-73kg sarjasta hopeaa.

Päivän alusta lähtien oli hyvä ja varma olo tekemisessä. Ollin (Olli Paasimaa, valmentaja) kanssa ollaan viimeiset kuukaudet hiottu otteita ja nyt sen huomas, kun alkoi toimimaan. U18 poolin kaikki matsit oli hyviä ja nopeita, mutta toinen matsi oli huono. En päässyt yhtään oman tekemisen makuun, mutta onneks lopussa uchimata toimi. U18 finaalissa oli tuttu kaveri vastassa ja kaverin tekemiset tiedossa. Matsin alusta lähtien pelasin otteita pois ja löin paikkoihin niin se toi toivotun tuloksen, Suomen mestarin tittelin. Mutta sitä ei paljoa juhlittu, kun heti alkoi u21 finaalin matsit. Semi-finaalissa oli taas tutut kasvot vastassa ja taas otteita pois ja kaveri kumoon. U21 finaalissa oli sama vastus kuin aikaisemmassa finaalissa, mutta tällä kertaa kaveri oli parempi. Otin huonon matsin ja en päässyt omalle tasolle ollenkaan. Päivästä on tosi hyvä fiilis, se otettiin mitä tultiin hakemaan, mutta myös U21-sarjan voitto olisi ollut mahdollinen ja toivottu. -Ville Kivelä