Kiitos kevätkaudesta, päättäjäistunnelmia sekä tietoa tulevasta syyskaudesta

Kevätkausi saatiin päätökseen, vyökokeet suoritettua sekä päättäjäiset järjestettyä Kiipeilykeskus Hänkissä. Kiipeily oli mukavaa yhteistä tekemistä ja oli kiva pitkästä aikaa kokoontua isolla porukalla.

Syksyllä alkaa harjoitukset yhteistreeneillä 1.8. & 3.8. Elomessuja varten, sinne toivotaan osallistuvan monesta ryhmästä ”esiintyjiä” eli näyttämään judoa messuille. Myös talkooväkeä toivotaan teltan kasaukseen ja mattojen tuomiseen. Elomessut järjestetään Pullerilla 6.-7.8.202. Seuraavalla viikolla 8.8. & 10.8. on taas yhteistreenit, jossa käydään läpi judonäytöstä, joka on 14.8. omalla judosalillamme. Tänne myös kaiken ikäisiä mukaan esittelemään judoharrastusta. Kausi starttaa taas 15.8. harjoitusaikataulun mukaisesti.

Viimeistään nyt kannattaa SuomiSportiin ilmoittauta, mikäli ei sielä vielä ole. Ne ketkä sielä ovat, siirretään seuraavaan ryhmään, mikäli ryhmänvaihto on edessä. Eli Muksujudosta siirrytään nappulajudoon 7vuotiaana tai jos täyttää 7 loppuvuoden aikana. Nappulajudossa uusien ryhmä jatkaa jatkavien ryhmässä, 9vuotiaat tai loppuvuoden aikana täyttävät siirtyvät Peruskurssille. Uudet keltavöiset aloittavat Jatkokurssilla. Jatkokurssilta siirrytään Ylempiinvöihin. Aikuisten peruskurssilta, keltaisen vyön suorittaneet jatkavat Aikuisten värillisissä vöissä.

Mukavaa kesää kaikille 🙂

Junnucup mitalistit! Ja nopeimman ipponin 2sekuntissa teki Elmeri Ollinkangas.