Kivelälle kultaa ja pronssia Nummelan Samurai cup 2:sta

Nummelassa 2.4. käydyssä Samurai Cup 2 kilpailusta Hämeenlinnan judoseuran Ville Kivelä otteli oman sarjansa P18-73 voittoon viidellä otteluvoitolla. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta Villelle kaksi nopeaa ipponvoittoa ja yksi wasa-ari voitto jatkoajalle venyneessä ottelussa Chikaran Kristofer Pertelsonista. Semifinaalissa vastassa Tikkurilan judokoiden Polishchukin matka kaatui Villen ipponiin. Finaalissa uudestaan vastassa oli Pertelson, jonka Kivelä voitti jälleen wasarin arvoisesti.
Kivelä osallistui myös ikäluokkaa ylempään M21-73kg sarjaan, jossa otteli kolme ottelua ja sijoittui kolmanneksi. Ensimmäisessä ottelussa tiukka ottelu venyi yli 8minuuttiseksi ja lopulta Ville voitti Jeremia Parkkosen wasa-arilla. Toisessa ottelussa vastassa oli sarjan lopullinen voittaja Sami Rönty, jonka Ville voitti 1,5minuutin jälkeen hienosti ipponilla. Semifinaalissa Lahden judoseuran Savolainen pääsi kuitenkin yllättämään ja voitti ottelun, näin Kivelälle pronssinen kaulaan.
Myös Veikko Noel oli ottelemassa samassa sarjassa M21-73kg, kahdesta ottelusta jäi käteen kokemusta ja oppeja tulevaan.

Kivelän kommentit päivästä:
”Kaikki matsit oli aika hyviä matseja, mutta ehkä paras/tiukin  U18 matsi oli finaali Kristofer Pertelsonia vastaan. Päivä paras matsi oli varmaan u21 sarjan voittajaa Sami Röntyä vastaan, jonka voitin. Hyvä fiilis jäi kisoista, oli kummiskin puolen vuoden kisatauko. Tää kisa toimi hyvänä kenraaliharjotuksena ensi viikonlopun EJU-cup kisaan Tsekkiin.”

Ville Kivelä P18-73kg voittaja!