Baltic Sea Championships 2021 kilpailuista kultaa ja pronssia Turpalille.

Turpal Djoukaev otteli kultaa ja pronssia viikonloppuna Orimattilassa.
Orimattilassa järjestettiin 4.-5.12. hieno kansainvälinen kilpailu Baltic Sea Championships, jonne tuli judokoita monesta eri maasta. Turpal otteli kahdessa sarjassa, lauantaina miesten sarjassa hän otteli -73kg sarjassa pronssille voittaen kaksi ottelua ipponilla. Ensin kaatui Kajaanin Kristian Heikkinen ja pronssimatsissa ruotsalainen Martin Söderberg. Sunnuntaina oli oman U21-73kg sarjan vuoro, jossa yhdellä wasa-arilla sekä kolmella ippon voitolla pokkasi kultaa. Turpal pääsi ottamaan kaikki otteluna ulkomaalaisten kanssa. Voitot tulivat hienoilla suorituksilla ranskalaisesta Gansterista, ruotsalaisesta jo edellisenä päivänä voitetusta Söderbergista, virolaisesta Lipardista sekä finaalissa Tanskan Aksel Birlundista. Kisat olivat keskellä kovaa viikon kestävää judoleiriä, jossa suomen Top Team harjoitteli.