Ville Kivelälle kaksi SM-hopeaa!

Nuorten SM-kisat käytiin Porvoossa lauantaina 2.10.
Kivelän Ville otteli hienosti hopealle kahdessa sarjassa. Ensiksi omassa u18-73kg sarjassaan Ville eteni kahdella ippon voitolla semifinaaliin, jossa vastassa Lahden judoseuran Roope Isoranta. Kivelä jatkoi ippon voittojaan ja eteni finaaliin. Finaalissa Hontain judon Lenni Uro kuitenkin nappasi voiton.
Kivelä otteli vielä ikäistään vanhempien sarjassa u21-73kg, jossa neljällä otteluvoitolla pääsi finaaliin. Ensimmäisen ottelun Kivelä voitti alle minuutissa lonkkaheitto ipponilla. Toinen ottelu oli tiukempi, molemmille kerkesi tulemaan jo varoitukset ja Kivelä lopulta voitti wasa-arin arvoisella jalkaheitto uchi-matalla. Kolmannessa ottelussa vastassa oli tuttu oman sarjan finaalivastustaja Uro, tälläkertaa Kivelä sai wasa-arin tehokkaalla uchi-matallaan ja puolustamaan voittoasemansa loppuun asti. Semifinaalissa vastassa Kajaanin Sami Rönty venyi jatkojalle asti, jossa Kivelä lopulta sai ipponin jalkaheitolla ja eteni näin finaaliin. Finaalissa vastassa Helsinkiläinen Khirchilashvili, joka voitti sarjan kokemuksellaan.
Mustonen Miika otteli ensimmäistä kertaa SM-kisoissa ja sai ottelukokemusta kahden ottelun verran sarjassa u18-66kg.
Veikko Noel sarjassa u21-66kg sai myös kahden ottelun verran kokemusta. Toinen otteluista oli tasainen loppuun asti, Veikko sai ajettua kaverille kaksi shidoakin, mutta vastustaja sai wasa-arin arvoisen heiton ja näin pääsi etenemään kaaviossa. Hämeenlinnalaisilla oli myös hyvä ryhmä kannustusjoukkoja paikanpäällä katsomassa!