Istuutuessaan puheenjohtajan pallille 1990 Olli Paasimaalla oli jo selkeät suunnitelmat seuran viemiseksi eteenpäin, ja aikuisjäsenistöstä löytyi innokkaita harrastajia suunnitelmia toteuttamaan. Seuratoimintaa alettiin kehittää sen kaikilla osa-alueilla, rahan hankintaan paneuduttiin tosimielessä ja tiedotustoiminta lähti täysin uusille urille. Seuran sisäinen tiedotus koheni oman jäsenlehden myötä ja ulkoisella puolella päästiin niin radioon kuin paikallistelevisioonkin levittämään sanaa judosta. A.-P. Sarjanto avusti Hämeen Sanomien urheilutoimitusta kilpailu- uutisilla lähes viikoittain ja omat kansalliset kilpailut sekä erikoistapahtuma Judon Päivä huomioitiin laajasti kaikissa tiedotusvälineissä. Ensimmäinen oma judoleiri järjestettiin Tuomelan koululla ja vetäjäksi saatiin Jorma Kivinen. Tämän jälkeen 1990-luvulla Hämeenlinnassa jakoivat oppia myös Tetsuji Sato, Mauri Viholainen, Erkki Nupponen ja kahdesti Hiroyasu Tanayama. Hiro Tanayaman toiminta Hämeenlinnan Judoseuran hyväksi on ollut korvaamatonta hänen toimiessaan judo-opettajana, suhdetoimintamiehenä ja erilaisten näytöksien tähtiesiintyjänä. Huvitoiminnan puolella kevät ja syystapahtumat sekä junioreiden pikkujoulut saivat nyt jo vakiintuneen lopullisen muotonsa huomionosoituksineen ja palkintojenjakoineen.