Muksujudo

Muksujudo Hämeenlinnassa

Muksujudo on 5- ja 6-vuotiaille tytöille ja pojille suunniteltu judoharjoitus. Harjoitusohjelmassa sovelletaan judon periaatteita, harjoitellaan judotekniikoissa tarvittavia motorisia liikeratoja ja opetellaan kehotuntemusta.
Muksujudoharjoitusten tekniikkaosuuksissa pääpaino on mattotekniikoissa (sidonnat) ja niiden soveltamisessa (käännöt ja mattorandori).
Yleensä harjoitukset koostuvat monipuolisesta jumpasta, judotekniikasta, leikeistä/peleistä yksin, parin tai ryhmän kanssa tehtynä.
Muksujudoharjoittelun yksi tärkeä osa on judon käytöstapojen (kumarrukset ym.) oppiminen. Lisäksi opetellaan judosanastoa, joka hyödyttää myöhempää harjoittelua.

Muksujudossa, kaksi ryhmää

Muksujudoryhmään mahtuu 25 innokasta muk­sua/ryhmä. Harjoitukset pidetään kerran viikossa. Ryhmiä on kaksi: uudet ja jatkoryhmä.
Muksujudossa opitaan keskittymään ja totutaan järjestelmälliseen harjoitteluun. Kun ikää karttuu voi muksujudosta siirtyä joustavasti nappulajudoon (7-9-vuotiaat). Muksujudossa ei suoriteta vöitä eikä harjoittelu ole kurssimuotoista. Vierailevia tähtiä muksujudossa.

Muksujudoon ilmoittautuminen

Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen tai tulemalla ensimmäisiin harjoituksiin seuran salille Paukkulan halliin, Kiekkoritarintie 7, Poltinaholle.
Ota ensimmäisiin harjoituksiin mukaan kevyt ja mukava liikunta-asu, esimerkiksi verkkarit ja t-paita. Lisäksi tarvitaan pyyhe ja sandaalit.

Maksut

Pari ensimmäistä harjoituskertaa ovat maksuttomia. Muksujudossa voit käydä kokeilemassa ja maksaa kausimaksun päätöksen tehtyäsi.
Kausimaksuun kuuluu vakuutus harjoitteluvammojen varalta.

Judopuvun eli judogin hankkiminen tulee myös ajankohtaiseksi muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Sen voi hankkia itse tai tilata seuran tarvikevälityksen kautta. Muksujudoikäiselle tarkoitetun judopuvun hinta on koosta riippuen noin 30- 34 euroa.
Muita maksuja ei muksujudossa tule.

Tiedustelut muksujudosta Kaija Paasimaalta kaija.paasimaa@judoseura.fi